Misti | Open Shipyard | Nieuwe Haven Arnhem

Voor onze opdrachtgever hebben we drie kunstwerken gemaakt. Daar gingen rondleidingen en het maken van veel foto's aan vooraf.

Misti

Dit bedrijf is volledig gespecialiseerd in telescopische spudpalen en op maat gemaakte (auto)kranen. Van ruw staal worden werkende machines gemaakt. Dat zie je terug in dit kunstwerk.
Bedrijf: Misti

Open Shipyard

Open shipyard staat voor een open, klantgerichte werkwijze. Een open ruimte voor u en uw leveranciers. Er staat een team met vakmensen klaar die open staan voor verschillende klussen. Het was voor ons een mooie klus om het geheel in een passende sfeer vast te leggen in een kunstwerk.
Bedrijf: Open Shipyard

Nieuwe Haven Arnhem

De Nieuwe Haven in Arnhem is een bedrijfshaven waar de ontwikkeling van duurzame, schone scheepvaart belangrijk is. Dit gebeurt door lokale initiatieven in samenweking met de gemeente. De maritieme maakindustrie en schone energie staan voorop. De specifieke kenmerken van de haven, zoals de hoge kade, kranen, windmolens, zonnepanelen, kade trappen, enz. komen terug in dit grafisch kunstwerk. Door het geheel komt ook de samenwerking tussen de verschillende bedrijven tot uiting.